UŽAS: Sin Koče Pavlovića silovatelj, izbačen s fakulteta!

Bolesni geni – ko sve želi da se dokopa vlasti:

KOČIN OTAC ŠPIJUN, A SIN SILOVATELJ

10155344_1162175220478672_5988091243133685417_n

Sin Koke Kokarde, notornog alkoholičara i narkomana

Feđa Pavlović, sin Koče Pavlovića, funkcionera Demokratskog fronta, inače jedan od mladića koji vodi internet kampanju stranice ‘“Sloboda traži ljude“, izbačen je sa univerziteta Djuk u Sjedinjenim Američkim Državama zbog seksualnog napastvovanja svog kolege! Čitav fakulet je tih dana bio oblijepljen falejerima sa njegovim likom, na kome se upozorava da je u pitanju SILOVATELJ.

Ta afera ga je spriječila u namjeri da dobije jednu od studentskih funkcija za koju se kandidovao. Odlučio je da se povuče iz trke za potpredśednika za stambeni život studenata i napustio Sjedinjene Američke Države. Ostalo je nejasno da li je student koga je Pavlović zlostavljao bio muškog ili ženskog pola.

Upitan da prokomentariše optužbe, Feđa je ponavljao da su one „sranje“ („piece of shit“, „bullshit“).

6753_rapef

Podśetimo, kao sadista i nasilnik prepoznat je i sin lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića. Ilija Mandić je uhapšen je zbog incidenta koji se dogodio februara 2013. u dvorištu podgoričke gimnazije „Slobodan Škerović“, kada je pokušao da ubije maloljetnog D.R. Zatim je u maju ove godine palicom brutalno pretukao maloljetnika J.J.

Interesantno je pomenuti i da je Danilo Mandić (25) iz Podgorice, sinovac Andrije Mandića, interesantan policiji zbog krivičnih djela sa elementima nasilja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija i narušavanja javnog reda i mira. Tri puta je osuđivan.

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Ostalo i označen sa , , . Zabeležite stalnu vezu.