DPS: Amfilohije i DF negiraju crnogorsku državu i naciju

Kako odmiče blokada glavnog podgoričkog Bulevara, tako Demokratski front upada u sve veću konfuziju, dan za danom demantujući sam sebe i nikako ne uspijevajući da se oporavi od Mandićeve promocije u jedinog pravog lidera Fronta, uz direktnu podršku Amfilohija Radovića.Logo DPS StatutoryVeć treći dan se pravdaju – Medojević tvrdi da nije pojma imao o Amfilohijevom dolasku, Bulajić pokušava da objasni da kletve jesu sastavni dio „građanskog“ protesta, Knežević vikanjem u mikrofon pokušava da nadomjesti svoju trećerazrednu ulogu u DF-u, Milić svima njima iza leđa podmeće gomilu neistina medijima u regionu, Mandić lukavo sa strane posmatra i čeka…

U svoj toj konfuziji, promakla im je zvanična potvrda naše tvrdnje da proteste DF-a podržavaju jedino anticrnogorske, antievropske, anti NATO i antigrađanske snage iz Srbije, odnosno Koštuničina vanparlamentarna DSS i njima bliske organizacije, poput desetak studenata okupljenih u organizaciju „Srpski politički forum“. Da ih podśetimo, jer se čelnici DF-a nijesu pohvalili time, predsjednica DSS Sanda Rašković Ivić još juče je potvrdila da podržavaju proteste, prije svega „zbog zaštite prava Srba u Crnoj Gori“.

Džaba Medojevićevo pozdravljanje osvjedočenih boraca za crnogorsku nezavisnost, džaba pominjanje 13. jula, džaba sklanjanje po ćoškovima dok Amfilohije negira crnogorsku državu i naciju. Diretkno iz Srbije i DSS-a je potvrđeno da ovi protesti pripadaju Novoj srpskoj demokratiji, njihovoj anticrnogorskoj politici i njihovom lideru Andriji Mandiću.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Ostalo i označen sa , . Zabeležite stalnu vezu.