Risto sišao s uma: Transformersi su satanska ideologija oskrnavljene sperme

Poznat kao ostrašćeni protivnik Deda Mraza i homoseksualaca, srpski mitropolit Amfilohije Radović dodao je i transformerse na svoju listu neprijatelja. On je umjetničku izložbu Danila Baletića „Transformersi čuvaj grad“ nazvao satanskom ideologijom:

77C5FCD5-41D4-4275-B0AE-6A6F51C93803

GRE’OTE: I SATANE POSENILE

„Transformer koji se uvodi u Podgoricu kao ideal Podgoričana i Crne Gore je čudovište koje priziva čovjeka da postane mašina. Taj transformer, treba da znate, napravljen je od đubreta, i ideologije koje su slične njemu –  Kvir ideologije – od  đubreta, od oskrnavljenog, od oskrnavljene sperme ljudske, grade sebe i budućnost“.

Podśetimo da je gospodin Radović vrlo slično mišljenje skoro iznio i o Deda mrazu, kada je kazao da je on „lаžljivo biće preko kogа se evropski nаrodi vrаćаju pаgаnstvu“ i „čudovište koje su izmislili Amerikаnci rаdi svog biznisа“.

Amfilohije je, prije nego što je osuo paljbu po transformersima, ponovo pokazao svoje neizlječive frustracije i mržnju prema seksualnim manjinama. „Jeste, priznajem i potvrđujem da sam homofob. Mrzim lažnog čovjeka, mrzim čovjeka koji prodaje svoju dušu đavolu“, kazao je on, dodajući da je sklapanje jednopolnih brakova isto što i vjenčanje s kravom. On se nije ni ovom prilikom osvrtao na informacije da se u Saboru Srpske pravoslavne crkve nalazi najmanje sedam episkopa homoseksualne orijentacije, niti je pominjao pedofilske skandale koji se vezuju za više srpskih vladika i sveštenika.

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Srpska pravoslavna crkva i označen sa . Zabeležite stalnu vezu.